logo surprisemebox nieuw

SurpriseMeBox

Surprise...surprise...

Ben je toe aan een heerlijke verwennerij en wil je jezelf eens verrassen bestel dan de SurpriseMeBox.  Deze Box is verkrijgbaar in diverse prijsniveau’s en zal altijd gevuld zijn met heerlijkheden uit ons uitgebreide assortiment.

Niet alleen producten uit de webshop maar ook andere merken die wij in ons instituut gebruiken zul je terug vinden in deze Box. Origineel verpakt en altijd anders. Geen een SurpriseMeBox is hetzelfde.

 

De waarde van de SurpriseMeBox is veel groter dan je daadwerkelijk betaalt.

 

Producten die je aan kunt treffen in de SurpiseMeBox zijn b.v. : nagellak, handverzorging, bad en/ of doucheproducten, gezichtsverzorging, haarverzorging, make up maar ook geurkaarsen, branders en little hotties. 

 

Wanneer je de SupriseMeBox bestelt ontvangt u een mail van ons met een aantal vragen. Op deze manier kunnen wij de Box op jou persoonlijke wensen afstemmen. 

De SurpriseMeBox zal naar je toegestuurd worden in een verpakking die past bij deze originele Box en altijd voorzien zijn van een productbeschrijving.

 

Natuurlijk kan je de SurpriseMeBox ook cadeau geven. Wij sturen deze dan graag voor je op naar de desbetreffende persoon. Bij "opmerkingen " kan je aangeven dat het om een cadeau gaat.

 

Op de SurpriseMeBox zit 3 dagen levertijd. 

!

SurpriseMeBox Arti

SurpriseMeBox Bliss

Surprise...surprise...

SurpriseMeBox Calva

SurpriseMeBox Dalya

SurpriseMeBox Ece

SurpriseMeBox Fanni