QMS Intravital

Voedingssupplement - inname; 2x daags 1 capsule een half uur VOOR het ontbijt en voor het slapen gaan.

Intravital voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen bevoorraad. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Hierbij heeft Dr. Schulte de noodzakelijke antioxidanten voor ons lichaam toegevoegd.

Belangrijk is dat het hier gaat om maagsap resistente capsules! Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.

Intravital kan men bij alle andere soorten supplementen innemen omdat het hoofdbestanddeel collageen is. Er is zelfs gebleken dat het slechte cholesterol vermindert, te hoge bloeddruk daalt en goed werkt tegen arthrose door de inname van Intravital.

Een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld werd met hoogwaardige ingredienten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Deze Nieuwe en verbeterde samenstelling werd verrijkt met Biotine en kopergluconaat. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam en speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergluconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. Deze ingrediƫnten werden aangevuld met collageen, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, Vitamine C, OPC en coenzym Q10. Dit vernieuwende complex bevat alle vitamines die nodig zijn voor een efficiƫnte stofwisseling van de huidregeneratie.