Night Logic

Nachtcreme

Gedurende de dag krijgt de huid veel stress en prikkels te verwerken, denk aan licht, geluid of emoties. Stress zorgt voor een samentrekking van de spieren, waardoor de bloedvaten nauwer worden en  bloedtoevoer naar de huid vermindert. Het gevolg: de huid verliest energie, de teint wordt dof en heeft minder glans.

NIght Logic biedt dé oplossing! 's Nachts als de huid in rust is worden de effecten van stress geneutraliseerd en de spanning verminderd. Daarnaast wordt de micro-circulatie geactiveerd zodat de cellen weer zuurstof en energie krijgen en de huid zich kan gaan herstellen. De nacht is hét perfecte moment waarop het juiste product haar werk kan doen!

Hoe werkt het?

    • Hydratatie; het Hydrocyten Complex houdt het water diep in de opperhuid vast en vormt een beschermende barrière laag om vochtverlies tegen te gaan.
    • Stimuleren celmetabolisme: Chrononight, gebaseerd op chronobiologie, dit biotechnologische extract van micro-algen heeft een vergelijkbaar dag en nachtritme zoals onze cellen. Daardoor kunnen ze het celmetabolisme boosten.
    • Stimuleren micro circulatie: Esculoside werkt als een versterker voor de bloedsomloop en verhoogt de veerkracht van de bloedvaten, helpt de micro-circulatie te verbeteren en heeft een ontgiftende werking.

Het resultaat?


's Ochtends zijn de tekenen van vermoeidheid verdwenen en is de doorbloeding verbeterd. De huid oogt ontspannen, is opgevuld, zacht en soepel. De teint is verfrist en stralend.