!QMS Ion Skin Equalizer

Intensieve nachtverzorging

Ion Skin Equalizer is het nieuwe anti-aging duo van !QMS Medicosmetics. Als eerste en enige ter wereld is !QMS erin geslaagd een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat voorheen alleen mogelijk was met apparatuur.

Voor het eerst in de geschiedenis van cosmetische producten worden actieve ingrediënt moleculen getransporteerd naar de diepere lagen van de huid met behulp van een micro technologie, die eerder werd toegepast door het gebruik van een technisch apparaat. Ion Skin Equalizer Night Serum gebruikt deze innovatieve technologie, die zink en koper gluconaat bevat en een elektrisch veld te genereert wanneer dit op de huid wordt aangebracht.

Ion Skin Equalizer Night Serum en Cream is een uniek Anti-Aging-Skincare-Duo, die het regeneratieproces van de huid tijdens de nacht verhoogt. Door de daaruit vloeiende micro stroom worden de werkstofmoleculen van de Ion Skin Equalizer night cream lineair, zonder de huideigen beschermde barrière te beschadigen.

Kostbare chronobiologische energiebronnen uit algen extracten, bio-peptiden en plantenextracten stimuleren en hydraterende de diepere huidlagen van de huid.

Resultaat:

  • stevigere huid
  • elasticiteit verbetert zichtbaar
  • tekenen van vermoeidheid worden minder

E/MC Electric Micro stroom

Ion Skin Equalizer is gebaseerd op een baanbrekend bio-elektrische technologie, genaamd E/MC Electric Micro Stroom die de snelle doorstroming van minerale ionen zichtbaar doen herleven en het uiterlijk van de huid verbetert en versterkt tijdens het nachtelijke regeneratieproces.

Belangrijk:

De Ion Skin Equalizer Night Serum en Ion Skin Equalizer Night Cream werken alleen als deze samen worden gebruikt!


Gebruik beide producten iedere avond. Houdt deze volgorde aan voor het resultaat.

  • Reinigen met Deep Cleansing Milk
  • Exfoliant Fluid 10 minuten laten inwerken en daarna verwijderen met water
  • Night Collagen aanbrengen op een droge huid
  • Serum 1: Ion Skin Equalizer Night Serum (1) op de huid sprayen en even inmasseren
  • Serum 2: Ion Skin Equalizer Night Cream (2) aanbrengen en inmasseren

Gebruik gelijke hoeveelheden. Dit alles kan een tintelend gevoel geven.