!QMS Lip Line Corrector

Tegen plooirok-rimpeltjes

Verminder fijne lijntjes op je bovenlip met de Lip Line Corrector van QMS Medicosmetics. De Lip Line Corrector is ook geschikt voor andere fijne lijntjes in je gezicht.

De zogenaamde "plooirok rimpeltjes" op de bovenlip worden veroorzaakt door verschillende gezichtsuitdrukkingen maar ook door het verlies van onderhuids vet en elastine. Dit is een natuurlijk proces van huidveroudering waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen.

Met de nieuwe zijdeachtige vloeistof van de Lip Line Corrector worden fijne lijntjes minder en wordt de aanmaak van het eigen hyaluronzuur geactiveerd. Nieuw hierbij is de synergetische werking van het 4-voudig hyaluronzuur met een 3-voudig lifting effect. Het resultaat zal bij regelmatig gebruik steeds beter gaan worden. Al na een paar weken zie je dat de rimpels vlakker worden en de huid rond de lippen zal voller en zachter worden.

Gebruik: 2 keer per dag 's morgens en 's avonds op en over de lippen aanbrengen. LET OP: geen dag- en nachtcollageen eronder gebruiken.