Aphro Celina Eyelash wimperserum

Een wimperserum dat echt werkt!

Aphro Celina Eyelash zorgt op natuurlijke wijze voor langere wimpers in slechts 6 weken! Het wimperserum maakt je wimpers écht langer, voller én dikker. Zeg dus dag tegen kunstwimpers en zogenaamd wimperverlengende mascara’s en zeg JA tegen Aphro Celina!

Met Aphro Celina Eyelash wordt de wimpergroei op een veilige manier gestimuleerd. De werkzame stof van Aphro Celina Eyelash vindt zijn oorsprong in de Oogheelkunde. De cosmetische werking werd per toeval ontdekt en is vervolgens speciaal voor dat doel verder ontwikkeld Het serum is dermatologisch getest  en de kans op allergische reacties is minimaal. Uiteraard voldoet Aphro Celina Eyelash aan alle strenge Europese kwaliteitsnormen voor cosmetica. Duitse topkwaliteit!

Gebruik: eenmaal per dag, liefst s'avonds, het wimperserum voorzichtig met gesloten ogen aan de haarwortel van de bovenste wimper aanbrengen met het borsteltje zoals een eyeliner. De hoeveelheid die aan het borsteltje zit is voldoende voor beide ogen. Je hoeft enkel de bovenwimpers te behandelen want het serum komt automatisch middels het sluiten van de ogen ook op de onderwimpers terecht. Overtollig serum op het kwastje aan de rand afvegen. Gebruik Aphro Celina Eyelash alleen op droge huid en niet voor of na het zonnebaden. Als het serum in de ogen komt, verwijder dit dan meteen dit met lauwwarm water. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is. Eerste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Wanneer u de gewenste wimper lengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.