Konjac Sponge Charcoal

-50%

Reinigings spons

Deze spons reinigt grondig, verwijdert zichtbare oneffenheden, sluit de poriĆ«n, verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen en heldert de natuurlijke huidglans op. Het bamboo charcoal zorgt er daarnaast nog voor dat de huid er minder glimmend uitziet en werkt tegen vlekken.

Gebruik:
1. Week de Konjac spons in warm water voor 3 tot 5 minuten om de spons zacht en groter temaken. Knijp daarna het overtollige water eruit.
2. Masseer zachtjes je gezicht en hals met de Konjac Spons in met cirkelvormige bewegingen. De spons met of zonder je dagelijkse reiniging gebruiken.
3. Spoel de spons na gebruik grondig uit met warm water. Knijp er vervolgens in om het overtollige water te verwijderen.
4. Gebruik het draadje aan de Spons om deze op te hangen, zodat het kan drogen. Hang de Spons bij voorkeur op een warme, droge plaats. Als je de Konjac spons dagelijks gebruikt, dan gaat ze ongeveer drie maanden mee. Zodra je sporen van slijtage ziet, gooi de spons dan weg. Deze Konjac spons is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Ingredienten: 100% natuurlijke plantaardige vezels - bamboocharcoal - geen kunstmatige kleurstoffen - Geen toevoegingen - biologisch afbreekbaar