Konjac Sponge Peppermint

-50%

Reinigings spons

Deze spons reinigt intensief, verwijdert zichtbare oneffenheden, sluit de poriƫn, verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen en heldert de natuurlijke huidglans op. Het pepermunt werkt daarnaast nog stimulerend en vetregulerend zodat de huid er minder glimmend uit zal zien. Deze Konjac spons is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Gebruik:
1. Week de Konjac spons in warm water voor 3 tot 5 minuten om de spons zacht en groter temaken. Knijp daarna het overtollige water eruit.
2. Masseer zachtjes je gezicht en hals met de Konjac Spons in met cirkelvormige bewegingen. De spons met of zonder je dagelijkse reiniging gebruiken.
3. Spoel de spons na gebruik grondig uit met warm water. Knijp er vervolgens in om het overtollige water te verwijderen.
4. Gebruik het draadje aan de Spons om deze op te hangen, zodat het kan drogen. Hang de Spons bij voorkeur op een warme, droge plaats. Als je de Konjac spons dagelijks gebruikt, dan gaat ze ongeveer drie maanden mee. Zodra je sporen van slijtage ziet, gooi de spons dan weg.

Ingredienten: 100% natuurlijke plantaardige vezels - pepermunt - geen kunstmatige kleurstoffen - Geen toevoegingen - biologisch afbreekbaar