Care and Gloss Finish

  • Beschrijving
  • Meer details

Multi-functionele stift voor ultieme glans en een extra verzorgingsboost.

Eindelijk is er de striplac-verzorgingskuur voor striplac pauzes of als TOUCH-UP verzorging tussendoor.

Verlang je naar een finish, die niet alleen voor extra glans op je striplacnagels zorgt maar daarna ook de nagels verzorgt? Dan is de Striplac CARE & GLOSS precies wat je zoekt. Ontdek deze multi-functionele stift voor ultieme glans en een extra verzorgingsboost voor de nagels.

Een absolute Must-Have voor alle striplac fans.

CARE & GLOSS FINISH kan gebruikt worden tussen de Striplac beurten door om de nagels te voeden en te verzorgen. Wanneer je Striplac op hebt kan deze stift gebruikt worden als een Touch Up om de Striplac weer prachtig te laten glanzen. 

De CARE & GLOSS verzorgingsstift voor nagels en nagelhuid overtuigt door puur plantaardige oliën, bijenwas, vitamines en zijn fris-fruitige mango-kokosgeur. Bovendien verstevigen nicotine en vitamine E de nagels en zorgen voor een zijdezachte verzorgde nagelhuid, terwijl jojoba-, amandel -en perzikpitolie evenals sheabutter de nagels en nagelhuid intensief voeden.


 

Silver Rain Bath and Shower Gelée:

  • Creëert een rijk, vol schuim dat zacht maar toch grondig uw huid reinigt, voor een soepel, zacht en licht geurend resultaat.
  • Gebruik: onder de douche op een vochtige huid anbrengen, waardoor het heerlijke schuim ontstaat dat u daarna weer afspoelt.