-10%

Serum Hydra Summum

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 114,00 € 102,60

Productomschrijving

  1. ANTI-VERDAMPINGS BARRIÈRE
    Versterkt de structuur van de huidbarrière om vochtverlies te beperken en een optimaal hydratatieniveau te bereiken. "Vult uitdrogingslijntjes op".
  2. HOUDT HET VOCHT IN DE HUID VAST
    Helpt het vermogen van de jonge huid om vocht vast te houden te herstellen door de synthese van "waterreservoir" moleculen te stimuleren.
  3. DOORDRINGT DE HUID MET VOCHT
    Stimuleert hydratatie en verbetert vochtverspreiding in de huid, door de aanmaak van aquaporines te stimuleren. Deze proteins vormen een intercellulair kanaal die de vochtverspreiding faciliteren.

HYALURONZUUR - HYDRATEREND EN VERSTEVIGEND MOLECUUL
Een molecule die van nature in de huid voorkomt en bekend staat om zijn sterk hydraterende eigenschappen. Gebruikt in een optimale concentratie, helpt het de huid haar vochtvasthoudend vermogen aanzienlijk te vergroten.

AQUASILANOL - HYDRATEREND INGREDIËNT
Hydraterend-herstructurerend ingrediënt dat het vochtgehalte van een jongere huid herstelt:
-Verstevigt de structuur van de huidbarrière
-Verhoogt het vermogen van de huid om water vast te houden.
-Verbetert de verspreiding van water door de huid

Waarom gebruiken we een serum?
Het serum is niet alleen bedoeld om de huid mooier te maken of te hydrateren. Het heeft een diepgaande werking op de huidcellen en versterkt de doeltreffendheid van de crèmes die dagelijks worden gebruikt, terwijl het de opperhuid voorbereidt op verzorging.
Het doel van een serum:
Versterkt de effecten van een behandeling, maar is niet bedoeld om deze te vervangen.
Het is sterk geconcentreerd met actieve werkstoffen en heeft als taak de huid voor te bereiden op de gebruikelijke verzorging.

Hersteld het vochtgehalte door bescherming van de barriere van de huid. Deze is dus sterker en effectiever dan het Serum Hydra Cellulaire.

© 2020 - 2022 www.beautyexpress.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel