Human + Kind

 

Our Story

Human + Kind is ontstaan ​​uit liefde voor natuurlijke producten, liefde voor dieren en honger naar een gezonde levensstijl.

Het begon allemaal toen onze oorspronkelijke oprichters Rene Van Willigen en Jeroen Proos werden geïnspireerd door een gesprek dat ze hoorden. Het gesprek ging over de talrijke huidverzorgingsproducten die ze in hun badkamerkasten hadden.

Ze spraken over hoe ze producten hadden voor bijna elk huidtype en elke aandoening en bespraken hoe chemisch beladen deze producten waren. Bovendien hoorde hij hen vertellen hoeveel geld ze aan al deze producten hadden besteed en hoe tijdrovend hun schoonheidsregime was.

Geïnspireerd door dit verhelderende gesprek werd het idee geboren om een ​​veganistische, dierproefvrije huidverzorgingslijn te creëren die mijn wens om vrouwen te helpen er goed uit te zien en zich goed te voelen met producten die nauw samenwerken om de huid te verbeteren, die eenvoudig te gebruiken waren en alleen natuurlijke actieve ingrediënten bevatten.

 

Human Kind Shower Mousse Coconut Dream Vegan - Organic-Shop

 • Shower & Moisturise
  Shower & Moisturise

  2x Douchefoam en bodycream

  € 35,95
 • Shower Mousse Duo
  Shower Mousse Duo

  Human + Kind Shower Mousse DUO VEGAN
  De beroemde VEGAN shower mousse - in twee heerlijke geuren - in een handige cadeauverpakkingDeze handige cadeauverpakking bevat:
  1x Shower Mousse Grapefruit Delight Vegan
  1x Shower Mousse…

  € 19,95
 • Travel Essentials
  Travel Essentials

  Wash Off Facial Cleanser 40ml
  Day + Night Cream 30ml
  Deep Cleansing Cloth

  € 17,50
© 2020 - 2021 www.beautyexpress.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel