Mama & Baby

Loveli is live met 3 nieuwe producten! Woohoo! De nieuwe Poppy Love lijn met producten speciaal voor (soon to be) mama's en hun baby's.

Een body wash, body oil en body cream die zo puur zijn dat ze ook geschikt zijn voor baby's. Ze bevatten namelijk de aller mildste ingrediënten en een echte babygeur. Zonder allergenen.

Super fijn voor zwangere vrouwen, omdat hun huid in deze periode echt wat meer nodig heeft. En ze tegelijk extra bewust zijn van wat ze op hun huid smeren. En dat geldt zeker voor new mamas. Je moet er toch niet aan denken dat tussen jou en je baby een zwaar geparfumeerde huid zit. Hoe puurder, hoe beter!

De Poppy Love Body oil bestaat uit 5 verschillende prachtige plant-oliën die je huid hydrateren en soepel, zacht en elastisch maken. En dat is precies wat je nodig hebt om een jeukende huid en zelfs striae te helpen voorkomen.

De Poppy Love Body cream bevat huidherstellende ingrediënten, zoals calendula. Super fijn bij een geïrriteerde huid bij zowel mama's als baby's.

En natuurlijk de Poppy Love Body wash omdat je jouw huid en die van je baby alleen op de allerzachtste manier wilt reinigen.

© 2020 - 2024 www.beautyexpress.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel