Craith Lab

LET OP: DEZE PRODUCTEN ZIJN ALLEEN VERKRIJGBAAR VIA O'vita - dit omdat het zeer belangrijk is om het juiste advies te geven. Of scan de QR code en bestel je producten via de BeautyApp.

Het beschermen van de huidbarrière is een absolute must voor CRAITH LAB en dat weerspiegeld zich in alle producten. 
CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en selecteert alleen de beste ingrediënten, beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl. Revolutionaire producten, die zich in drie verschillende lijnen onderscheiden. Blue Line, Black Line en Gold Line

 

 

 

 

 

 

 

 

BLUE COLLECTION | VOOR JONGE VROUWEN, MANNEN EN HUIDPROBLEMEN

CRAITH LAB Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid met problemen.

BLACK COLLECTION | SHINE AND GLOW

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Daarom ontwikkelde CRAITH LAB een verjongingslijn die “easy” in gebruik en zeer effectief is. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer te laten stralen. 

GOLD COLLECTION | CHERISH YOUR BEAUTY

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.

Hoe werkt het?

1. Scan de QR code of klik op de link: https://shop.craithlab.com

2. Download de app

3. Registreer jezelf door je gegevens in te vullen

4. Zorg dat je gekoppeld bent aan een instituut, in dit geval:

O'vita | Huidspecialist  Noordzijde Haven 48, 4611GT Bergen op Zoom

5. Kies je favoriete producten, betaal en je order wordt z.s.m. naar je verzonden. 

 

 

© 2020 - 2024 www.beautyexpress.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel